torstai 20. elokuuta 2015

Mitä mukaan festareille?

Suuntaan huomenna kohti Blockfestejä ja annankin vähän vinkkejä mitä pakata siihen pieneen festarilaukkuun. Itse sain ainakin yllättävän paljon hyödyllistä tavaraa mahtumaan, vaikka laukku oli olemattoman pieni.

- Puhelin. Et voi koskaan tietää mitä sattuu tai tapahtuu, joten puhelin on hyvä apu hätätilanteissa. Saa sillä myös otettua huikeita kuvia ja videoita.
   * Suosittelen myös 112-sovellusta, jolla voit nappia painamalla lähettää hätäkeskukselle omat              koordinaattisi.

-Vara-akku. Jotta puhelin pysyisi elossa mahdollisimman pitkään. Yllättävän tarpeellinen.

-Pieni käsidesipullo. Bajamajoissa asiointi ei ole kovin hygieenistä, joten ehdottomasti kannatan.

-Vessapaperia. Jos haluat olla hifistelijä.

-Huivi tai hattu. Hyvä olla jos festareille on luvattu kovaa auringonpaahdetta. Mikään ei ole epämiellyttävämpää kuin auringonpistos keskellä festareita.

-Aurinkolasit. Cool asuste ja helpottaa huomattavasti jos festarilavan takaa paistaa aurinko suoraan silmiin.

-Välipalapatukoita tai muuta välipalaa. Festareilla ruokien hinnat ovat todella kalliita. Jos välissä ei ole aivan jäätävä nälkä ja ruokien hinnat eivät innosta, osoittautuu välipalapatukka huippu käteväksi.

-Tyhjä vesipullo. Älä kärsi nestehukasta. Festareilla on yleensä vesipiste, josta pullon voi täyttää.

-Muovipusseja. Jos haluat istuskella maassa, joka voi olla illan tullen kostea tai sulla on ne uudet valkoiset shortsit. Suosittelen.

-Nenäliinoja. Jos nuha iskee, ei tarvitse festarijoukon keskeltä lähteä etsimään paperia.

-Lämmintä vaatetta. Päivällä voi olla helle, mutta illan tullen säätkin viilenevät. Ohut villatakki on ainakin kätevä laittaa laukkuun tai vyötärölle.

-Hyvät kengät. Älä laita niitä uusimpia ja hienoimpia. Illan jälkeen ne on tuhanteen kertaan tallotut ja maaperästä riippuen todella likaiset. En suosittele myöskään korkokenkiä, jos haluat mahdollisimman mukavan festarikokemuksen.

-Rahaa. Rahaa tarvitset ruokaan, tietysti, että jaksat kreisibailata koko festarit. Voit myös ostaa muuta sälää festareiden kojuilta tai jos huvittaa niin hypätä esim. benji-hypyn. Tärkein on kyytimaksu takaisin kotiin, hotelliin tai missä ikinä majoitutkin. Monissa kaupungeissa paikallisliikenteen kulkuvälineillä pääsee halvalla. Tsekkaa aikataulut ajoissa netistä.

-Kipulääkkeitä. Jos se auringonpistos iskee, mikä olisikaan kätevämpää kuin napata laukusta burana ja jatkaa festareita odotellen, että pääkipu menee ohi.

Toivottavasti joku löysi jotain, mitä ei ole aikaisemmin hoksannut!
Onko kukaan muu tulossa Blockfesteille Tampereelle? Vai ootteko jo käynyt tänä kesänä joillakin festareilla? Kertokaa myös mitä teillä oli mukana?



Kuvat viime vuoden Summer Up festareilta, oli huikeeta!
Susanne 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti