torstai 9. kesäkuuta 2016

kesäinen toukokuu

Toukokuu takana ja ensimmäinen lukion vuosi takanapäin. Viimeinen kouluviikko painettiin koeviikkona ja nyt se kaikki stressi ja paine on ohi. Oon siis virallisesti lomalla! Työt mulla alkaa vasta juhannuksen jälkeen, joten tässä on vielä kaksi kokonaista viikkoa aikaa lomailla ja kerätä voimia. Kesäsuunnitelmia mulla ei vielä kauheesti oo, mut aika näyttää minne meen ja mitä teen. 
Nyt onkin hyvä kertailla mitä siihen viimeiseen koulukuukauteen mahtui myös mukaan.


Käytiin koulusta iltapäiväretkellä Tampereen Flow-parkissa. 
Kiipeiltiin lähes kaikki radat läpi ja oli tosi mukavaa kiipeillä ystävien kanssa.


 Meidän piti äitienpäivänä mennä äidin ja iskän kanssa mökille kokeilemaan uutta moottoria, mutta akun ollessa tyhjä päädyttiinkin soutelemaan järven toiseen päähän ja kiertelemään metsiä ympäriinsä ihanassa auringonlaskussa. 


Kesän ekat "testissä" jäätelöt. Mun oma oli joku mangosmoothie ja se oli todella hyvä. 
Tuli mieleen pienenä Lidlistä ostetut oranssipäällysteiset jäätelöt.


Yleensä aurinkoa ottaessani mulla oli kädessä koulukirja, mutta välissä kerkesin lukemaan äidille ostamaani kirjaa "sydämenlyönneissä ikuisuus", joka vaikuttaa todella hyvältä ja mukaansatempaavalta. Aivot rentoutuvat, kun uppoaa hyvän kirjan maailmaan.


Tilattiin iskän kanssa meille netistä Laybagit, jotka ovat aivan huiput ja todella kätevät! Laybag täytetään siis ilmalla ja se kestää jopa kolmen ihmisen painon. Kuljettaessa ilmat tyhjennetään ja se kääritään todella pieneen kassiin. Paras keksintö rannalle, festareille, leirintäalueille tai vaikka vain omalle takapihalle. 
Näitä voi myös ostaa meiltä jos kiinnostuit. 


Otin todella todella paljon aurinkoa toukokuun viimeisillä viikoilla, kun helleaalto suorastaan iski meidän takapihalle. Rusketustakin tuli jo ihan tyydyttävästi. 


Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä hankin kauan poissa olleet ripsienpidennykset ja en voi muuta kuin tykätä. Lookista tulee helposti heti jotenkin paljon nätimpi.

♥ Susanne



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti